Ακόμα μια εβδομάδα στην ωραιότερη εποχή του χρόνου… Τα Χριστούγεννα!

Οι μικροί μας chef, αποφάσισαν να μας εντυπωσιάσουν και αυτή την εβδομάδα έφτιαξαν ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο κέικ σοκολάτα-βανίλια, χωρίς μίξερ (!). Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής μας εκτέλεσης βέβαια είπαμε να διασκεδάσουμε λίγο και έτσι το αλευράκι κατέληξε και λιγο επάνω μας αλλά όταν απολαμβάνεις την διαδικασία λένε πως γίνονται όλα πιο νόστιμα! Δεν σας ξεχάσαμε φυσικά. Παρακάτω υπάρχει και η συνταγή μας!

Την ώρα της ζωγραφικής μας, δημιουργήσαμε πανεύκολα χριστουγεννιάτικα δεντράκια από… μαχαιροπήρουνα! 

Μια πανέξυπνη, πανεύκολη και σίγουρη τεχνική που εύκολα λύνει τα χέρια σε όσα παιδιά δυσκολεύονται με τη λεπτή κινητικότητα και το σχέδιο.
 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και στο δικό μας ΚΔΑΠ….. μόνο που κάθε μέρα θα έχει και μια ΕΚΠΛΗΞΗΗΗ!!!!  Τι θα μας τυχαίνει άραγε κάθε μερα;;;  με τα παιδάκια μας οργανώσαμε και σχεδιάσαμε ένα πίνακα με κρυφά δωράκια μέχρι την ημέρα που θα έρθει ο Αη Βασίλης. Καλά Χριστούγεννα λοιποοοον

 

Έρχεται η μέρα που θα βγούμε να πούμε τα κάλαντα….γιαυτό και πρέπει πρωτ’ απ’ όλα να έχουμε στυλ.  Εκτυπώσαμε τα λόγια μας, φτιάξαμε το εξώφυλλο μας και είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε την γειτονιά με τις φωνούλες μας αλλά και τον κουμπάρα μας με ευρουλάκια!

Ιωάννα Τσιφλικιώτη
Author

Leave a Reply

0 Comments