Kids Athletics

Καλως Ήρθατε στο Kids Athletics

Ένας χώρος βγαλμένος μέσα από την δική μας ανάγκη
να έχουν τα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Μαθε Περισσότερα

Καλως Ήρθατε στο Kids Athletics

Ένας χώρος βγαλμένος μέσα από την δική μας ανάγκη
να έχουν τα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Μαθε Περισσότερα
The Last of us

Kids Athletics

Αθληση, Εκπαίδευση, Ψυχαγωγία

Δειτε τις δραστηριότητες

Kids Athletics

Αθληση, Εκπαίδευση, Ψυχαγωγία

Δειτε τις δραστηριότητες
The Last of us

Βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας αναγνωρίζουν την αξία της ανάπτυξης πρώιμων δεξιοτήτων.

Γνωριστε την ομαδα μας

Βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας αναγνωρίζουν την αξία της ανάπτυξης πρώιμων δεξιοτήτων..

Γνωριστε την ομαδα μας
The Last of us

Δωρεάν Μέσω ΕΣΠΑ

Αθληση, Εκπαίδευση, Ψυχαγωγία

Φορμα ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δωρεάν Μέσω ΕΣΠΑ

Αθληση, Εκπαίδευση, Ψυχαγωγία

φορμα ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Υγιές Σώμα – Ευεξία

Η ποικιλία των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με το πλούσιο σε ερεθίσματα υπαίθριο περιβάλλον και το διατροφικά προσεγμένο μενού με φρέσκα και βιολογικά προϊόντα, υποστηρίζουν την υγιή σωματική ανάπτυξη των παιδιών, καλλιεργώντας την ισορροπία και ευεξία.

Συναισθηματική Ευημερία

Όλη η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον προστασίας , ασφάλειας και εμπιστοσύνης, που προσφέρει στα παιδιά την συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζονται για να αναπτύξουν ψυχική ανθεκτικότητα και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις.

Δέξιοτητες Καθημερινής Ζωής

Εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση να προετοιμάσουμε τα παιδιά για τη ζωή γενικά, και όχι μόνο το σχολείο. Όλα τα προγράμματά μας ενθαρρύνουν την αγάπη για διά βίου μάθηση και υποστηρίζουν την αυτοεξυπηρέτηση, αυτονομία και λήψη πρωτοβουλιών.

Σχετικά με Εμάς

Προσφέρει αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, τα οποία επιδιώκουν την ανακαλυπτική μάθηση και την ευχαρίστηση των παιδιών.

Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες σε όλα τα πεδία μάθησης, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε παιδιού. Δίνουμε το πρότυπο μιας δημιουργικής περιέργειας ή αλλιώς ένα κυνήγι της γνώσης.


Το μαθησιακό μας πρόγραμμα ενθαρρύνει την αγάπη για διά βίου μάθηση και υποστηρίζει τη επαφή με τη φύση και τα στοιχεία της. Δημιουργήσαμε το Epirus Nature School, για να εμπνεύσουμε τα παιδιά σε αυτά τα πρώτα σημαντικά χρόνια, να γίνουν τολμηροί εξερευνητές του σήμερα με αυτοπεποίθηση για μια ολόκληρη ζωή.

  • Το ωράριο λειτουργίας είναι 13.00 - 21.00 Δευτέρα εώς Παρασκευή
  • Δωρεάν Συμμετοχή των μαθητών μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ

Το ΚΔΑΠ Kids Athletics ήρθε για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας που θέλει για τα παιδιά τους, απλά το καλύτερο.

Τα τμήματα μας

4-6 Ετών

Σ‘αυτή την ηλικία τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους με βασικά συστατικά την αγάπη, την αγκαλιά, το παιχνίδι και το χαμόγελο.

Σ’ αυτήν την τρυφερή και ευαίσθητη ηλικία, αναζητούν το χάδι, τη στοργή και την αγκαλιά. Με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους.

Παρέχουμε έτσι ένα περιβάλλον προστασίας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης

Εξασφαλίζουμε τους κανόνες υγιεινής

Χρησιμοποιούμε οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα
(παραμύθι, μουσική, τραγούδι, κουκλοθέατρο)

Ευεξία και άθληση (βιολογική διατροφή, κολυμβητήριο, yogakids, ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πολεμικές τέχνες, μπαλέτο, ρυθμική γυμναστική )

Περισσότερα

7-9 Ετών

Μέσα από οργανωμένες και ελεύθερες δραστηριότητες, τα παιδιά πειραματίζονται, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, εκφράζουν συναισθήματα και εξοικειώνονται με την μάθηση.

Προσωπική, Κοινωνική Ανάπτυξη, Πολιτιστική Διαφορετικότητα, Ενσυναίσθηση (Αυτοεξυπηρέτηση, Φροντίδα του εαυτού μας, διαχείριση της καθημερινής ζωής, μέθοδος Sherborne )

Θεμελίωση βασικών μαθηματικών διεργασιών και γνώσεων - Προσέγγιση Φυσικών Επιστημών (ταξινόμηση, σύγκριση, ανάγνωση και δημιουργία χαρτών, πειράματα)

Περισσότερα

10-12 Ετών

Μέσα από οργανωμένες και ελεύθερες δραστηριότητες, τα παιδιά πειραματίζονται, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, εκφράζουν συναισθήματα και εξοικειώνονται με την μάθηση.

Κριτικός Γραμματισμός και Δεξιότητες Επικοινωνίας(Δημιουργική γραφή, παραμύθια, δανειστική βιβλιοθήκη, επαφή με την αγγλική γλώσσα)

Ψηφιακός και Πληροφορικός Γραμματισμός(χρήση διαδραστικού πίνακα, αξιοποίηση διαδικτυακών πληροφορίων για την ανάπτυξη των πρότζκετ, ρομποτική)

Δημιουργική έκφραση και τέχνες(Θεατρικό παιχνίδι, Κινησιολογία, Καλλιτεχνικός πειραματισμός)

Περισσότερα

Εκπαιδευτικοί

320

παιδια

15

Εκπαιδευτικοι

7

Αιθουσες

500

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

900

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΛΗ

Φωτογραφίες

Τα Νέα Μας

Ταξιδέψτε μαζί μας στην τελευταία εβδομάδα του Christmas Camp!!

Το Christmas Camp μας φτάνει στο τέλος του και τα παιδιά μας επιστρέφουν στα σχολεία γεμάτα εμπειρίες , γνώσεις και χαρούμενη διάθεση! Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ζέστη και ήλιο και φυσικά δεν γινόταν να μην το εκμεταλλευτούμε!! Βάλαμε τα παπούτσια μας και μεταφέραμε την αγαπημένη μας πίστα από τα “SURVIVOR GAMES” στην […]

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2022!

Το ΚΔΑΠ Kids Athletics αποχαιρετά μία χρονιά γεμάτη δημιουργίες, παιχνίδι και χαρούμενα παιδιά, ελπίζοντας ο χρόνος που πέρασε να ήταν για όλους γεμάτος χαρά και όμορφες στιγμές, και ο χρόνος που μόλις ήρθε να φέρει σε όλους μόνο υγειά, χαμόγελα και αγάπη! Η χρονιά μας έκλεισε με το “Εργαστήρι του Αη Βασίλη” και […]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHRISTMAS CAMP

Τα σχολεία έκλεισαν, όμως το ΚΔΑΠ KIDS ATHLETICS είναι εδώ για τους μικρούς μας φίλους.  Από 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε, να παίξουμε αλλά και να ανακαλύψουμε τις διάφορες εκπλήξεις που θα ετοιμάσει το ΚΔΑΠ! Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί τις […]

Ακόμα μια εβδομάδα στην ωραιότερη εποχή του χρόνου… Τα Χριστούγεννα!

Οι μικροί μας chef, αποφάσισαν να μας εντυπωσιάσουν και αυτή την εβδομάδα έφτιαξαν ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο κέικ σοκολάτα-βανίλια, χωρίς μίξερ (!). Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής μας εκτέλεσης βέβαια είπαμε να διασκεδάσουμε λίγο και έτσι το αλευράκι κατέληξε και λιγο επάνω μας αλλά όταν απολαμβάνεις την διαδικασία λένε πως γίνονται όλα πιο […]

Συχνές Ερωτήσεις

Να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας αλλά και να προγραμματίσουμε το δοκιμαστικό του παιδιού στα μαθήματα που του φαίνονται ενδιαφέροντα.
Η κοινωνικότητα του κάθε παιδιού είναι άμεσα συνυφασμένη με την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα του. Επομένως, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να συνυπολογιστούν προκειμένου να απαντηθεί ένα τέτοιο ερώτημα. Αρχικά, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε ούτε δείχνουμε στα παιδιά οποιονδήποτε προβληματισμό μας γ αυτό ώστε να μην τους προκαλέσουμε άγχος. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς. Ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να νιώσει άνετα ένα παιδί και να εμπιστευτεί τους συνομηλίκους του και να μάθει να τα πηγαίνει καλά με τα άλλα παιδιά, ποικίλει αρκετά και εξαρτάται άμεσα από την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, να είναι, δηλαδή, αυτόνομο και αποφασιστικό. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι τώρα το παιδί μαθαίνει πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και αποκτά την ικανότητα να κατανοεί τη θέση των άλλων και να αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Μέχρι τα 11 χρόνια, την ηλικία δηλαδή που το παιδί βρίσκεται προς το τέλος του Δημοτικού σχολείου η κοινωνικοποίηση γίνεται μέσω του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό τα παιχνίδια των παιδιών να ευνοούν και σε μεγάλο εύρος τους να βασίζονται την συνεργασία και την ομαδικότητα ώστε τα παιδία να βιώσουν το αίσθημα της ομάδας.
Οι καλοκαιρινοί μήνες στο Summer Camp είναι μία καλή περίοδος προσαρμογής καθώς πρόκειται για ένα ολοήμερο πρόγραμμα στο οποίο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει και το χειμερινό μας πρόγραμμα.
Οι μητέρες παιδιών.
Τα άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση, ή επιμέλεια παιδιών και τα άτομα που βρίσκονται σε χηρεία.

Επικοινωνία

Τη μύνημα στάλθηκε!