Δραστηριότητες Εβδομάδας: Ενόργανη - Catwalk - Zumba

Μία ακόμη υπέροχη εβδομάδα, με τους μικρούς μας φίλους, έφτασε στο τέλος της!Ας δούμε μερικές από τις αγαπημένες δραστηριότητες, της εβδομάδας που πέρασε.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ

Στο μάθημα της ενόργανης γυμναστικής αφού κάναμε τις καθιερωμένες ασκήσεις ευλυγισίας, εξασκηθήκαμε στη κυβίστηση, την κατακόρυφη στήριξη, τον τροχό  και το ροντατ. Οι μικροί μας ενοργανιστες βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο και αυτό είναι που τους κάνει πραγματικά χαρούμενους! 

CATWALK

Στην αγαπημένη μας δραστηριότητα, οι μικρές μας σχεδιάστριες διακόσμησαν το προσωπικό τους portfolio, στο οποίο θα αποθηκεύουν τα σχέδια τους για να δουν σε βάθος χρόνου την εξέλιξη τους!! Επέλεξαν μέσα από μεγάλη ποικιλία υφάσματα, τα έκοψαν και τα κόλλησαν γύρω από το portfolio τους. Έπειτα, διάλεξαν pom pom  και διάφορα διακοσμητικά και τα κόλλησαν, πάντοτε σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό !

ZUMBA

Ώρα να λικνιστούμε σε ρυθμούς λάτιν… Αφού σαν challenge έχουμε την τακτική του κάνω ό,τι βλέπω και είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από όσο ακούγεται… Έτσι χορέψαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια με βάση τους χορευτές των βιντεοκλίπ. Δύσκολο? Κι όμως όχι ακατόρθωτο όταν έχουμε ανάμεσα μας τους μελλοντικούς χορευτές!