Η Ιστορία.

Κατανοούμε το γεγονός ότι τα παιδιά είναι το μέλλον. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσουν να μαθαίνουν και να βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

Το 2020, ιδρύσαμε το Kids Athletics με αποστολή να παρέχουμε ένα ασφαλές, αξιόπιστο και αποτελεσματικό περιβάλλον μάθησης για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Με τη βοήθεια ενός προσεκτικά επιλεγμένου διδακτικού προσωπικού, ενός ελκυστικού προγράμματος σπουδών και ενός καλά σχεδιασμένου περιβάλλοντος στην τάξη, έχουμε ήδη βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά να δημιουργήσουν τα θεμέλιά τους.

Ανυπομονούμε να δούμε εσάς και το μικρό σας στο καταπληκτικό μας κέντρο που βρίσκεται στην Περαία!

 

 

Ο Στόχος

Το Kids Athletics εστιάζει στο να προσφέρει αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, τα οποία επιδιώκουν την ανακαλυπτική μάθηση και την ευχαρίστηση των παιδιών.

Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες σε όλα τα πεδία μάθησης, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε παιδιού. Δίνουμε το πρότυπο μιας δημιουργικής περιέργειας ή αλλιώς ένα κυνήγι της γνώσης.

Υγεία & ασφάλεια

Η επίτευξη ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Kids Athletics. Συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης, μέσω της διασφάλισης της ποιότητας και της παραγωγικότητας στην εργασία.

Το εκπαιδευτικό μας, προσωπικό