ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: KANGOO - GAME ON -ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Μια ακόμη δημιουργική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και μας άφησε όπως κάθε φορά ανάμεικτα συναισθήματα…Από τη μια χαρά, που είδαμε τους μικρούς μας φίλους να εξελίσσονται και να δημιουργούν και από την άλλη, ανυπομονησία για την επόμενη εβδομάδα και τις εκπλήξεις που θα μας φέρει!!

Kangoo Jumps

Τα μικρά μας kangaroo ξετρελάθηκαν με την αγαπημένη τους δραστηριότητα εξασκήθηκαν στην ισορροπία τους παίζοντας παιχνίδια που είναι για γερούς αθλητές και επιδόθηκαν σε στόχους  και κατέκτησαν πρωτιές. Η πρόοδος τους είναι εμφανής και είμαστε πολύ περήφανοι για τους μικρούς μας φίλους.

Game on 


Η πιο παιχνιδιάρικη δραστηριότητα της εβδομάδας έκρυβε γρίφους για δυνατούς λύτες. Οι μικροί μας φίλοι λύσανε παζλ τόσο για την ηλικία τους όσο και για μεγαλύτερες. Ο χρόνος λύσης τους μας άφησε άφωνους, όπως θα αφήσει κι εσάς.

Υπολογιστές 

Οι μικροί μας αρθρογράφοι ετοιμάσανε την εφημερίδα του μήνα Δεκεμβρίου και αυτήν την εβδομάδα πρόσθεσαν τις τελικές πινελιές τους για να εκδοθεί. Γίναμε ομάδες, αναζητήσαμε ενδιαφέρον υλικό και καταβάλαμε κόπο και προσπάθεια προκειμένου το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες της.