Δραστηριότητες Εβδομάδας : Basket - Αναρρίχηση - Μαζορέτες

Άλλη μια εβδομάδα με τους μικρούς μας φίλους φτάνει προς το τέλος της…..και τι δεν κάναμε και πάλι !!φτιάξαμε νοστιμότατα μπισκοτάκια κανέλας , δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το γιορτινό μας bazaar και φυσικά το διασκεδάσαμε πάρα πολύ !!!

 Μαζορέτες 

To Cheerleading είναι ένα ομαδικό άθλημα με καλλιτεχνικό χαρακτήρα που συνδυάζει γυμναστικές ασκήσεις εδάφους, ακροβατικές φιγούρες σε μια δυναμική χορογραφία.
Οι δικές μας μαζορέτες  έχουν βελτιωθεί πολύ στην τεχνική των χεριών με την χρήση των pom pom και έχουν μάθει άψογα την χορογραφία μας!!

 Αναρρίχηση 

Στην λατρεμένη μας αθλητική δραστηριότητα, ξεπεράσαμε το φόβο μας φθάνοντας στην ατομική μας κορυφή! Κι αν αυτό ακούγεται εύκολο, σίγουρα το κάνουμε εμείς να φαίνεται με τους μικρούς μας αναρριχητές να κατακτάνε σήμερα τοίχους και αργότερα βουνά!

Basket 

Στο basket,αφού κάναμε επανάληψη των βασικών κινήσεων που μάθαμε στα προηγούμενα μαθήματα, κάναμε ασκησούλες συνεργασίας. Έτσι δουλέψαμε παράλληλα τον συντονισμό και την αίσθηση του χώρου. Οι μικροί μας αθλητές έχουν μάθει να κάνουν λει απ και jump stop και είναι έτοιμοι να περάσουν σε πιο εξελιγμένες κινήσεις!