Δραστηριότητες Εβδομάδας Steam - Catwalk - Kangoo Jumps

Άλλη μια εβδομάδα με τους μικρούς μας φίλους φτάνει προς το τέλος της…..και τι δεν κάναμε και πάλι!!!  Δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και φυσικά το διασκεδάσαμε πάρα πολύ !

Steam 

Η ενότητα του μαγνητισμού  έκλεισε με ποικιλόμορφα εργαστήρια! Αρχικά προσεγγίσαμε αυτό το θέμα αναλύοντας πως έλκονται οι μαγνήτες και γιατί!? Στην συνέχεια, συζητήσαμε για την πυξίδα , πως αυτή προσανατολίζεται και πως συνδέεται με τον μεγάλο μαγνήτη στο κέντρο της Γης . Τέλος, κατασκευάσαμε χριστουγεννιάτικα  μαγνητακια με σκόνη πορσελάνης και νερό!!!
Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ενότητα του ηλεκτρισμού 

 Catwalk 

Στην αγαπημένη δραστηριότητα  του catwalk, τα κορίτσια έφτιαξαν την πιο εντυπωσιακή διακοσμητική κάλτσα!
Πρώτα σχεδίασαν το πατρόν πάνω στο ύφασμα με σημαδόπετρα και έπειτα τα έκοψαν   με μεγάλη προσοχή! Μέσα από ποικίλα fashion υλικά έκαναν τις επιλογές τους και έπειτα τα κέντησαν πάνω στις χριστουγεννιάτικες κάλτσες , δίνοντας το προσωπικό τους style.Μετά από όλα αυτά έραψαν τις τελικές τους λεπτομέρειες και κέντησαν περιμετρικά τη κάλτσα μαθαίνοντας βασικές ραφές.

 Kangoo Jumps 

Στην πιο διασκεδαστική μας δραστηριότητα επιδοθήκαμε σε πολλά και διαφορετικά παιχνίδια όπως τους καθρέφτες που ξετρελαίνουν τους μικρούς μας φίλους . Στο τέλος και αφού δείξαμε την καλύτερη πρόοδο παίξαμε με τις ειδικές μας μπότες μπάσκετ και αγώνες μετ’εμποδίων ‼️