Ημερίδα για Γονείς με θέμα : «Πως μπορούμε να προετοιμάσουμε το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών μας;»

Ημερίδα για Γονείς με την *Έλενα Τσίτσελα Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 με ένα θέμα που θα του απασχολεί όλο και περισσότερο τους γονείς. «Πως μπορούμε να προετοιμάσουμε το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών μας;»


Οι εξελίξεις στις επιστήμες και στην τεχνολογία, οι νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας, οι συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, ο κορεσμός σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς αλλά και οι νέες ειδικότητες που αναδύονται είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που καθιστούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό απαραίτητο. Οι μαθητές βρίσκονται σε σύγχυση για το μέλλον τους καθώς καλούνται να αποφασίσουν για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους πορεία σε μια ηλικία που ακόμη προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, καθώς λόγω της συνεχούς μεταβαλλόμενης και ανταγωνιστικής αγορά εργασίας ενδιαφέρονται για την αναζήτηση και τη διερεύνηση των μελλοντικών εκπαιδευτικών και επαγγελματικών επιλογών των παιδιών τους.

Πως μπορούμε να προετοιμάσουμε το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών μας;

Είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα συζητηθούν.
Θα είναι μια αμφίδρομη κουβέντα που θα μας λύσει πολλές από τις απορίες που έχουμε σαν υπεύθυνοι γονείς και εκπαιδευτικό.


✴️ Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
ℹ️ Οι θέσεις είναι περιορισμένες,
για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε με τη γραμματεία για κρατήσεις θέσεων.

📍 ΚΔΑΠ Kids Athletics

Φιλίππου 3 Περαία Θεσσαλονίκης
☎️ 23920 25325
🕧 καθημερινά 13:30 – 22:00

 

*Έλενα Τσίτσελα
Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού(Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)
Ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π) της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης
πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)