ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 17/12/22

Η μοναδική εμπειρία της λευκής νύχτας έφτασε στο τέλος της και μας άφησε μια γλυκιά γεύση. Μικροί και μεγάλοι στηρίξαμε με όλη μας την δύναμη την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου που έδωσε ανάσα πνοής στην τοπική αγορά. Η κοινωνία του Θερμαϊκού αγκάλιασε με θέρμη την πρόσκληση αυτή και με μεγάλη μας τιμή είχαμε μια θέση στην μαγική βραδιά.
Το κδαπ kids athletics παρουσίασε διάφορα προγράμματα, ένα ποτ πουρί από τις απίθανες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά στη δομή.
Με πρωτότυπα σχέδια, μοναδικά χορευτικά και θετική ενέργεια αγκαλιασαμε την λευκή βραδιά και αισθανόμαστε περηφάνια που για πρώτη φορά είχαμε την τιμητική μας.
Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειώσουμε πως την προσπάθεια μας ενθάρρυνε κι ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος έδωσε το παρόν στο περίπτερο μας.
Όλη αυτή η νύχτα, για εμάς δεν θα ήταν ιδιαίτερη αν δεν είχαμε την παρουσία των μικρών μας φίλων που χρωματισαν την βραδιά με τα μοναδικά ταλέντα τους και την λαμπερή χαρά τους.
Στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσουμε και όλο τον κόσμο που ήταν στην βραδιά μας, στο πλάι μας και παρακολουθησε το γιορτινό μας πρόγραμμα.


Με μεγάλη μας χαρά, θα συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν μας, σε παρόμοιες εκδηλώσεις πολιτισμού.