ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17-21/10

ΒΑΣΚΕΤ

Στο μπάσκετ  αφού κάναμε προθέρμανση και επανάληψη των δεξιοτήτων  που μάθαμε στα προηγούμενα μαθήματα, παίξαμε παιχνιδάκια  που απαιτούσαν συντονισμό συγκέντρωση και γρήγορη αντίδραση. Στο τέλος, φυσικά, οι μικροί μας φίλοι χωρίστηκαν σε δυο ομάδες  και αγωνίστηκαν σαν πραγματικοί μπασκετμπολίστες!

ΕΝΟΡΓΑΝΗ

Τα νέα τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής ξεκίνησαν και ήρθαν για να μείνουν!  Στο μικρό μας τμήμα Ενόργανη Junior , εξασκούμαστε με επιμονή στις βασικές ασκήσεις εδάφους και δουλεύουμε τελειοποίηση της εκτέλεσης και γενική ενδυνάμωση, προκειμένου να χτίσουμε γερές βάσεις. Στο προχωρημένο τμήμα, Ενόργανη Level Up, εξασκούμαστε σε συνδυαστικές ασκήσεις με στόχο να χτίσουμε μελλοντικά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενόργανης γυμναστικής. Αποπειραθήκαμε να κάνουμε χειροκυβίστηση, κατακόρυφη στήριξη και προσγείωση με κυβίστηση καθώς και γέφυρα από πάνω με bogne πίσω!!!

Rollers 

Η πιο διασκεδαστική δραστηριότητα έχει γίνει ρουτίνα και την διασκεδάζουμε κι εμείς όπως τα μικρά παιδιά. Φοράμε τα rollers μας και έχουμε πάει κι ένα βήμα παρακάτω αφού έχουμε ξεφύγει από το στάδιο της απλής ισορροπίας και έχουμε περάσει στο στάδιο του βάδην σε συνδυασμό με διάφορες χορευτικές κινήσεις!!