Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 21/12 ΣΤΙΣ 18:00

Και η φετινή Χριστουγεννιατικη γιορτή του ΚΔΑΠ Kids Athletics έφτασε!

Στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιατικο πάρτυ για φέτος, στο 4αστερο ξενοδοχείο “Royal”, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης- Περαίας!

Η γιορτή είναι φτιαγμένη από τους μικρούς μας φίλους με πολύ κόπο και αγάπη. Μήνες τώρα προετοιμαζονται για αυτή τη μέρα, είναι συνεπείς με τις πρόβες τους, κάνουν επαναλήψεις και φυσικά έχουν το δημιουργικό άγχος της σκηνής.

Η λαμπερή γιορτή ξεκινάει με την παρουσίαση του Kids Athletics και λίγα λόγια με τις στιγμές που έχουμε περάσει μαζί σας και με τα παιδιά σας που μας εμπιστεύεστε.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αθλητικές επιδείξεις, συγκεκριμένα θα έχουμε την παράσταση του Tae Kwon Do με τον instructor Κο Βασίλη που συνεργάζεται μαζί με τη δομή μας. Μετά τα αθλητικά, θα περάσουμε στα καλλιτεχνικά με την Κα Ειρήνη , η οποία έχει ετοιμάσει μια άκρως χριστουγεννιατικη ιστορία για να περάσουμε το νόημα των φετινών γιορτών σε όλους.

Ο kickboxing instructor Κος Αλέξανδρος , μας έχει ετοιμάσει μια μεγάλη παράσταση, ένα μικρό ποτ πουρί θα λέγαμε από αυτά που κάνουμε καθημερινά στα μαθήματα του.

Η γυμνάστρια μας Κα Ηλέκτρα στη συνέχεια, που έχει αναλάβει την ενόργανη και την ρυθμική, θα μας παρουσιάσει με την ομάδα της ένα κομμάτι που θα ζήλευαν έως και οι συμμετέχοντες των Ολυμπιακών αγώνων λόγω της συνέπειας, της πειθαρχίας και του συγχρονισμού που έχουν επιδείξει οι μικρές μας αθλήτριες. Ενώ στη συνέχεια θα περάσουμε στο χορευτικό κομμάτι με zumba και μαζορετες.

Και τέλος, όλα τα παιδάκια θα μας τραγουδήσουν τα κάλαντα με τον μοναδικό τους τρόπο.

Και φυσικά, Χριστούγεννα χωρίς Αϊ Βασίλη δεν γίνονται για αυτό και στο τέλος μας περιμένουν δωράκια και εκπλήξεις!

 

Μη λείψει κανείς!!!