🐰 Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την Μεγάλη Βδομάδα και το πασχαλινό μας camp.

🕖 Από Μεγάλη Δευτέρα, 10/04/23, το ωράριο της δομής μας γυρνάει σε πρωινό, 07:30 – 17:00.

Μην λείψει κανείς ‼️

Την εβδομάδα που μας πέρασε οι μικροί μας φίλοι έμαθαν νέα πραγματάκια και είναι έτοιμοι για τις δραστηριότητες των επόμενων εβδομάδων.

 

🧑‍🍳 Μικροί Σεφ με την Κα Δήμητρα 🧑‍🍳

Στους μικρούς μας σεφ φτιάξαμε μια διαφορετική, πανεύκολη και νοστιμότατη συνταγή με τη βοήθεια της καλεσμένης μας μανούλας 🥰!!! Μας έδωσε την ιδέα και τη μυστική συνταγή … για την πιο γρήγορη και γευστική μπουγάτσα με σπιτική κρεμούλα 🥟!!! Εκτελέσαμε ολα τα βήματα που μας είπε, πασπαλίσαμε με άχνη και κανέλα και απολαύσαμε 🤤.

 

🤖 Ρομποτική 🤖

Τα εργαστήρια ρομποτικής συνεχίζονται και οι μαθητές μας περιμένουν με ανυπομονησία το κάθε μάθημα 🤩! Η θεματική αυτήν την εβδομάδα είναι οι creative κατασκευές 🙇! Πιο συγκεκριμένα , κατασκευάζουμε ρομπότ που ανήκουν στον χώρο της τέχνης 🌄 και της δημιουργίας όπως για παράδειγμα μια μπαλαρίνα 🧚, έναν χορευτή🕺, ένα ρομπότ που ζωγραφίζει μόνο του και διάφορα παιχνίδια όπως διελκυστίνδα ⛓️ και το παραδοσιακό παιχνίδι 1,2,3 κόκκινο φώς 🚨.

 

🧑‍⚕️ Μικροί γιατροί 🧑‍⚕️

Στη νέα μας δραστηριότητα ασχοληθήκαμε με την μικροβιολογία 🦠. Χρησιμοποιήσαμε ένα ανακυκλώσιμο μπουκάλι απορρυπαντικού, το κόψαμε αλλά και το χρωματίσαμε. Ενώσαμε ρολά από χαρτιά και τα τοποθετήσαμε μια διάφανη μεμβράνη. Έπειτα συναρμολογήσαμε το μικροσκόπιο μας 🔍🧫, αρχίσαμε να τοποθετούμε αντικείμενα και να τα παρατηρούμε!