💗 Η εβδομάδα που μας πέρασε, δεν θα μπορούσε να ηταν αφιερωμένη σε κάτι άλλο, πέρα από την γιορτή της μητέρας 🤱, που είναι την Κυριακή 14/05/2023 💖!!

Οι μικροί μας φίλοι, έβαλαν τα δυνατά τους και ΟΛΗ τους την αγάπη 💖, ώστε να δημιουργήσουν τα πιο όμορφα δώρα για τις μητέρες του και φυσικά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό 💗👩‍❤️‍👨💝👩‍❤️‍👩💕!!!

Που να ξέρουν όμως, ότι το καλύτερο δώρο για μια μαμά, είναι τα ίδια τα παιδιά της και ότι αυτές οι μικρές πράξης αγάπης , αυτά τα όμορφα δωράκια κατασκευασμένα από τα χεράκια των παιδιών μας, αυτά τα “Μαμά Σε Αγαπάω” απλά μας κάνουν να “λιώνουμε” ακόμη περισσότερο….

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανουλες 💝!!!!

Πάμε να δούμε τι κάναμε αυτήν την εβδομάδα 😃….

🫶 D.I.Y. 🫶

Στην πιο δημιουργική μας δραστηριότητα, οι μικροί μας φίλοι, κατασκεύασαν μικρά καδράκια με γλωσσοπίεστρα και τα στόλισαν με όμορφα σχέδια και ευχές για τη γιορτή της μητέρας 🎨🖼️💖!!

Ζωγράφισαν επίσης κάρτες, με μηνύματα αγάπης προς τις μητέρες τους, ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή τους 🩷🩷!!

💖 Messy Play 💖

Η αγαπημένη μας γιορτή, η γιορτής της Μητέρας είναι κοντά και μείς αποφασίσουμε να φτιάξουμε τα πιο ωραία δωράκια για να τα προσφέρουμε στις μανούλες μας 💝!

Πήραμε υφασμάτινες τσάντες 👜 και τις χρωματίσαμε με διάφορες τεχνικές όπως τέμπερες 🎨, κηρομπογιές 🖍️, μαρκαδόρους και τις διακοσμήσαμε με τα αγαπημένα μας σχέδια.

Συμπληρώσαμε το όνομα της
μανούλας, προσθέσαμε πολλή πολλή αγάπη και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πανέμορφο 🥰🥰🥰!

💘 Βελόνα και κλωστή 💘

Στην αγαπημένη δραστηριότητα, γίναμε μαλλιά 🧶 κουβάρια με πολλή χαρά για ακόμα μια φορά 🥰!!!

Φτιάξαμε όμορφες διακοσμητικές καρδιές με ροζ χοντρή κλωστή και σύρμα για να τις χαρίσουμε στις μανούλες μας την Κυριακή που γιορτάζουν 💓💓💓!!