Άλλη μια εβδομάδα με τους μικρούς μας φίλους φτάνει προς το τέλος της…και τι δεν κάναμε και πάλι ‼️‼️Λικνιστήκαμε στους ρυθμούς της Zumba 💃, φτιάξαμε μοναδικά κοσμήματα 💍, βάλαμε αμέτρητα γκολ 🥅 και φυσικά το διασκεδάσαμε απίστευτα πολύ 🥳🤩‼️

Στο μπάσκετ 🏀 οι μικροί μας πρωταθλητές 🥇εξασκήθηκαν σε συνδυαστικές ασκήσεις , ντριπλας ⛹️ και στόχου 🎯. Η ικανότητα χειρισμού της μπάλας 🏀 βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό 😍. Το lay up 🤾 έχει γίνει πλέον μέρος προθέρμανσης ενώ το παιχνίδι του μονού εκτελείτε σωστά ☑️, με κανόνες 📜 και πολλά χαμόγελα😄!

Στην κηπουρική 🌺, μιας και το καλοκαίρι έφτασε 🌞 οι μικροί μας κηπουροί, δεν έχασαν την ευκαιρία και φόρεσαν τα γαντάκια τους, επέλεξαν το λουλούδι 🪻 που θέλαν να φυτέψουν, πήραν τα φτιαράκια και τις τσουγκρανίτσες τους και τα παρτέρια μας γέμισαν με όμορφα χρωματιστά λουλούδια 💐!!!

Στα εργαστήρια της ρομποτικής 🤖 οι δημιουργίες συνεχίζονται! Εκτός από τις κατασκευές με οδηγίες 📑 οι θεματικές μας εξελίσσονται με tutorial αλλά και κατασκευές 🛺 που εφευρίσκουν τα παιδιά μέσα από την τριβή!