✨ Η ημέρα της γιορτής μας έφτασε και όλη η εβδομάδα που μας πέρασε, δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεμάτη με ατελείωτες πρόβες για τους μικρούς πρωταγωνιστές, ώστε όλα να είναι τέλεια σήμερα 💖 !!!

Φυσικά υπήρξαν και στιγμές χαλάρωσης, δημιουργίας και ξεγνοιασιάς για όλους, μιας και αυτές χρειάζονται για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα 🍧🦩🌞 !!!

🌈 Messy Play 🌈

Το Καλοκαίρι έφτασε 🌞 και τι καλύτερο από το να «δροσιστούμε» με ένα λαχταριστό τρισδιάστατο παγωτό 🍦; Γι’αυτό, λοιπόν, με τους μικρούς μας φίλους φτιάξαμε μείγματα από κόλλα 💧, αφρό ξυρίσματος ☁️ και χρώματα 🎨 και στην συνέχεια τα τοποθετήσαμε στα χωνάκια μας 🍦. Έτσι, τα παγωτά μας άρχισαν να παίρνουν δομή 🍧, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι λεπτομέρειες όπως κερασάκια 🍒, τρούφα 🧁κτλ. Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τα παιδιά και ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν ξανά αυτή την τεχνική 🥰!

🚴 Ποδηλασία 🚴

❓ Υπάρχει παιδάκι που δεν αγαπάει την ποδησασία 🚴. Όχι βέβαια‼️ Έφτασε ο καιρός 🌞 να γεμίσουν οι πλατείες και οι ποδηλατόδρομοι γι’αυτό κ εμείς αρχίσαμε την εξάσκηση ισορροπίας. Ξεκινήσαμε με εύκολες διαδρομές σε ευθεία πορεία ➡️ και στην συνέχεια με την τοποθέτηση κώνων ♦️ ανεβάσαμε σταδιακά τον βαθμό δυσκολίας με αλλαγές κατεύθυνσης ↔️ και στροφές🔃 .

🫶 Sensory Games 🫶

Στο μάθημα μας διαλέξαμε ένα διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσουμε σχέδια 🤩. Το αεροπλαστ (bubble wrap). Το κόψαμε σε διαφορά σχέδια, καρδιές ❤️, ψαράκια 🐠, ανανά 🍍, ουράνιο τόξο 🌈, κάκτο 🌵 και διαφορά αλλά. Έπειτα τα χρωματίσαμε με πολύχρωμα χρώματα 🎨 και τα αποτυπώσαμε στο χαρτί. Τα σχέδια ήταν διαφορετικά απο αυτά που έχουν συνηθίσει τα παιδιά γι αυτό και ενθουσιάστηκαν 😍.