🌞 Η εβδομάδα που μας πέρασε, ήταν μοναδική μιας και τα σχολεία 🏫 έκλεισαν και οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και επίσημα για τους μικρούς μας φίλους 🍉🍓🍨!!!

Έτσι και εμείς εχθές διοργανώσαμε το καλύτερο “End of Schools Party” για να “αποχαιρετήσουμε” τα σχολεία και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι, παίζοντας μπουγέλο 💦!!!

Ας δούμε όμως μερικές από τις αγαπημένες δραστηριότητες των μικρών μας φίλων , για την εβδομάδα που μας πέρασε…

🫶 D.I.Y. 🫶

Η γιορτή του πατέρα 🕺πλησιάζει και φτιάξαμε όμορφα καδράκια με πολλά χρώματα 🎨 και γλυκιές ευχές 💝 !!! Κόψαμε χαρτόνια και φτιάξαμε κάρτες με καπέλο 🎩 , γραβάτα 👔 , μουστάκι και παπιγιόν. Τις στολίσαμε με ευχες και ζωγραφιές 💝.

⚽ Ποδόσφαιρο ⚽

Ο υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός 🌞 μας έδωσε την ευκαιρία να βγούμε έξω και να παίξουμε το αγαπημένο μας άθλημα, το ποδόσφαιρο ⚽! Αφού κάναμε το ζέσταμα μας χωριστήκαμε σε δυο ομάδες και ο μεγαλος αγώνας ξεκίνησε 📢⚽🥅! Νικήτρια ήταν η άσπρη ομάδα🏆!

Στο μπάσκετ 🏀 οι μικροί μας πρωταθλητές 🥇εξασκήθηκαν σε συνδυαστικές ασκήσεις , ντριπλας ⛹️ και στόχου 🎯. Η ικανότητα χειρισμού της μπάλας 🏀 βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό 😍. Το lay up 🤾 έχει γίνει πλέον μέρος προθέρμανσης ενώ το παιχνίδι του μονού εκτελείτε σωστά ☑️, με κανόνες 📜 και πολλά χαμόγελα 😃!!!