Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και οι μικροί μας φίλοι ασχολήθηκαν με μια πληθώρα από δραστηριότητες τόσο εκπαιδευτικές 🎨✍️όσο και αθλητικές🏀⚽️🏊‍♀️!!!

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές….

🤔 Brain Games 🤔

Ήρθε η ώρα να ξεκουρασουμε το σώμα μας 🧘 και να ακονισουμε το μυαλό μας 🧐. Τσεκάρουμε αντανακλαστικά 🙉, παρατηρητικοτητα 🐵, μνήμη 🙈, παίζουμε με στρατηγική και εκπαιδευουμε την σκέψη μας🙊.

👯 Μοντέρνος χορός 👯

Ήρθε η ώρα για το αγαπημένο μας μάθημα και οι μικρές μας χορεύτριες 👯 ήταν πανέτοιμες να μας καταπλήξουν για ακόμη μια φορά με την εξέλιξη τους 🥰. Νέες χορογραφίες 💃, φιγούρες και χάρη λαμβάνουν μέρος στο Κδαπ μας😍. Η συμμετοχή μας σε μαθήματα όπως ο χορός μας βοηθούν να εναρμονίζουμε τις κινήσεις του σώματος μας και να εξελισσόμαστε διαρκώς 🧚!

🧑‍🌾 Κηπουρική 🧑‍🌾

Αφού φροντίζουμε κάθε μέρα τα παρτέρια με τα λουλούδια 🌾🌱🪷🪻, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε και τα πουλάκια που ήρθαν στην δομή μας🐤!!! Φτιάξαμε ταΐστρες με τη βοήθεια ανακυκλώσιμων υλικών ♻️. Πήραμε κουτιά απο γάλα 🥛και χυμό ντομάτας 🍎, τα κόψαμε ✂️ και τα ζωγραφίσαμε . Τις γεμίσαμε με τροφή και τις κρεμάσαμε 🙏.