🎇 Μια καινούργια σχολική χρονιά ξεκίνησε και στην παρέα μας προστέθηκαν καινούργια παιδιά και γονείς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό 😃.

📑 Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα καινούργια μέλη, να μάθουν τους κανονισμούς του ΚΔΑΠ, αλλά και για να τα φρεσκάρουν και οι παλιοί, ετοιμάσαμε μια λίστα με πράγματα που επιτρέπονται στην δομή μας και άλλα που πρέπει να αποφεύγονται…

🥋 Ενδυμασία

✅ Όλα τα παιδιά, θα πρέπει να φοράνε άνετα αθλητικά ρούχα, όπως φόρμες, βαμβακερά σορτσάκια , κολάν και μπλούζες, για να μπορούν να πάρουν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες.

❌ Δεν επιτρέπονται φορέματα, jean παντελόνια / σορτσάκια, χοντρά ρούχα, γιατί δυσκολεύουν τόσο στις κινήσεις όσο και στην άνεση .

✅ Ακόμη τα παιδιά πρέπει να φοράνε αθλητικά παπούτσια, ώστε τα ποδαράκια να υποστηρίζονται σωστά από το παπούτσι για να μην υπάρξουν τυχόν τραυματισμοί.

❌ Δεν επιτρέπονται πέδιλα και σαγιονάρες, γιατί είναι πολύ εύκολο να τραυματιστεί ένα παιδί, όπως επίσης και τα παπούτσια ποδοσφαίρου με καρφιά στην σόλα τους.

🍌 Snacks

Ως αθλητικό ΚΔΑΠ, υποστηρίζουμε και ακολουθούμε τον υγιεινό τρόπο διατροφής 💪!!!

Για αυτό και τα παιδιά της δομής μας θέλουμε να τρέφονται υγιεινά, για να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής και ενέργεια.

✅ Λέμε ένα τεράστιο ΝΑΙ στα :

Φρούτα 🍌 🍊 🥑,
Λαχανικά 🍅 🥕🥒,
Μπάρες Δημητριακών 🌾,
Γιαούρτι 🥛,
Νερό 🥤 και Χυμό 🧃

❌ Λέμε ένα τεράστιο ΟΧΙ στα:

Πατατάκια, γαριδάκια
Σοκολάτες,
Μαστίχες,
Αναψυκτικά!!!

⏱️ Ώρα Προσέλευσης / Αποχώρησης:

🕰️Η διδακτική μας ώρα διαρκεί 50 λεπτά. Το υπόλοιπο δεκάλεπτο είναι η ώρα που τα παιδιά θα χωριστούν για τις επόμενες δραστηριότητες.
Επομένως, είναι πολύ σημαντικό η ώρα άφιξης των παιδιών να γίνεται δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει η επόμενη ώρα και όχι στο ενδιάμεσο της ώρας διότι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα που θέλουν.

Επίσης, το ίδιο σημαντικό είναι και η ώρα αποχώρησης των παιδιών από την δομή μας.

Η αποχώρηση θα γίνεται πάντα στην ώρα του διαλείμματος και όχι στο ενδιάμεσο της ώρας.

🐕 🐻Προσωπικά αντικείμενα / παιχνίδια:

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε τα παιδιά καθώς εισέρχονται στην δομή μας να μην έχουν μαζί τους ούτε παιχνίδια ούτε προσωπικά αντικείμενα καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαθούν αλλά και να αποτελέσουν πηγή μικροβίων αν μοιράζονται στα χέρια των παιδιών.

Ακόμη, θα ήταν καλό τα παιδιά να μην φοράνε κοσμήματα αξίας (τύπου αλυσίδες ρολόγια, βραχιόλια και κολίε) καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαθούν!