🥰 Άλλη μια υπέροχη εβδομάδα, παρέα με τους μικρούς μας φίλους, έφτασε στο τέλος της και ήδη ανυπομονούμε για την ερχόμενη, μιας και οι καινούργιες μας δραστηριότητες ξεκινάνε και επίσημα ✨.

Πάμε να δούμε παρέα, μερικές από τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τα παιδιά μας, σε μερικά από τα βιωματικά εργαστήρια της δομής μας ❤️.


🧑‍🎨 Εικαστικά 🧑‍🎨

Στην δραστηριότητα μας με αφορμή τον καιρό που κρύωσε λιγάκι ❄️.. ζωγραφίσαμε με τις τέμπερες 🎨 και τα πινέλα μας 🖌️ ένα δεντράκι που έχει χάσει τα φύλλα του 🍂 λόγω του χειμώνα .. Βάλαμε και νιφάδες χιονιού 🌨️ στα κλαδιά του δείχνοντας την επιθυμία μας να δούμε μια λευκή μέρα ❄️..


🤸 Σύγχρονος Χορός 🤸

Μιας και ο σύγχρονος χορός, ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, είπαμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό μάθημα, για να δούμε τι θα πουν και οι μικροί μας χορευτές ☺️.

Κάναμε βασικές στηρίξεις και ασκήσεις με μεταφορά βάρους💃 ατομικά και σε ζευγάρια 🤼‍♂️ ενώ προς το τέλος του μαθήματος μας σχεδιάσαμε χορογραφία με τους ταλαντούχους μας χορευτές/τριες💜👯‍♀️💜.

Ήταν ένα μάθημα, γεμάτο κέφι και πολλά ακροβατικά 🤸‍♀️ και οι μικροί μας χορευτές έμειναν ικανοποιημένοι!

Καλή μας αρχή λοιπόν ✨.


💎 Κοσμηματολογία 💎

Τι και αν είναι Ιανουάριος ο καιρός ήταν εκπληκτικός 🌞 και αποφασίσαμε με τους αγαπημένους μας φίλους να βγούμε στην αυλή 🏡 και να κάνουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα 😍! Φτιάξαμε πολλά χρωματιστά βραχιολάκια 📿 και τα δωρίσαμε στους αγαπημένους μας 💝!