Παρασκευούλα ζάχαρη🍬 παρασκευούλα μέλι🍯! Μάλλον ο καιρός μας άκουσε την προηγούμενη εβδομάδα και οι μέρες ήταν εκπληκτικές🌞! Εμείς εδώ πιστοί στο ραντεβού μας, εκπαιδεύσαμε μυαλό🧠 και σώμα🦵🏼!

🔨Φτιάξτο μόνος σου 🎨
Με αφορμή τη χριστιανική γιορτή της μητέρας διαλέξαμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο🎁 για τις μανούλες🤰 μας, το αρχικό γράμμα από το όνομά τους ή το δικό μας. Χρησιμοποιήσαμε χαρτόνι από χαρτόκουτα 📦, τα διακοσμήσαμε με γκλίτερ✨, χρώματα🌈, πον πον, κουμπιά🔘 και πολλά στολίδια 🎀🎉!

🧘🏻Yogilates🤸🏽
Η σωστή ενεργοποίηση του μυϊκού💪🏼 μας συστήματος είναι απαραίτητη για να παραμείνει υγιές🔋 το σώμα μας και να ανταποκρίνεται σωστά σε ερεθίσματα της καθημερινότητας. Η εκγύμναση⚒️ των εν τω βάθει⬇️ μυών του κορμού🩻 είναι δυσκολότερη από ό,τι των επιφανειακών. Αυτές οι μυϊκές ομάδες είναι υπεύθυνες για τη στήριξη του κορμού και η αδυναμία αυτών επιφέρει σοβαρά προβλήματα❌.

🥰Συναισθηματική Αγωγή🥰
Στο μάθημα της καινούριας μας εκπαιδευτικής δραστηριότητας σχεδιάσαμε με την παλέτα 🎨και τη συναισθηματική μας φαντασία 🥲😁🫨🧠και ολοκληρώσαμε το δέντρο των συναισθημάτων🌳.
Τα παιδιά εξέφρασαν μέσα από τα χρώματα🌈 και τα σχέδια τα συναισθήματα που τα αντιπροσωπεύουν, τις εμπειρίες και τις σκέψεις 🧠 που σχετίζονται με αυτά μαθαίνοντας ότι και στη στεναχώρια 🥺 και το θυμό 🤨χωράει πάντα η χαρά 😊🤗!