Η εβδομάδα που μας πέρασε, ήταν αφιερωμένη στην αγάπη 💖, μιας και στις 14/02 είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 💝. Έτσι μαζί με τους μικρούς μας φίλους, φτιάξαμε το αερόστατο της αγάπης 🎡💖, με μηνύματα γραμμένα από τα παιδιά μας, με το οποίο διακοσμήσαμε την βιτρίνα μας. Το αποτέλεσμα μοναδικό 🥰.

♟️ Σκάκι ♟️

Η εισαγωγή του σκακιού σε μικρή ηλικία 🧍‍♀️🧍‍♂️ βοηθά στη βελτίωση της σκέψης 🧠 και των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων στα παιδιά. Έτσι, στο μάθημά μας μαθαίνουμε από την αρχή να χρησιμοποιούμε τα πιόνια και τις κινήσεις τους με στόχο να μπορέσουμε κάποια στιγμή να παίξουμε με τη σωστή στρατηγική♟️.

🎾 Τένις 🎾

Έχουμε κάνει αρκετή εξάσκηση και είμαστε σε θέση πλέον να παίζουμε κανονικά σετ 👌. Οι ρακέτες έχουν πάρει φωτιά 🎾💥 και τα χτυπήματα έχουν στόχο 🎯.

🎭 Κουκλοθέατρο 🎭

Στην δραστηριότητα μας φτιάξαμε κουκλάκια του Αγίου Βαλεντίνου 🩷.. Πήραμε ρόλο από χαρτί 🧻, ματάκια 👀, φύλλα τσόχας, μπογιές 🖍️, σύρματα και χαρτόνια γκλιτερ 🎇.. Τα συναρμολογήσαμε και ο Άγιος Βαλεντίνος μας ήταν έτοιμος να τον δώσουμε σε κάποιο αγαπημένο μας 💝.