Περιμέναμε πως και πως την άνοιξη🌸🌼 αλλά ο Μάρτιος δεν θα μας κάψει ακόμη απ’ ότι φαίνεται⛈️! Την εβδομάδα που πέρασε γυμναστήκαμε🏋️‍♀️, μαγειρέψαμε👩🏼‍🍳🧑🏼‍🍳, παίξαμε μουσική🎶 αλλά και προετοιμαστήκαμε σιγά σιγά για τα καρναβάλια🎭 που έρχονται! Την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε με ανυπομονησία το πάρτι μας την Τσικνοπέμπτη🍗!

👩🏻‍🔬 Πειράματα 👩🏻‍🔬

Στο αγαπημένο μας μάθημα αυτήν την εβδομάδα πειραματίστηκαμε🧪🧫 για να μάθουμε πώς λειτουργεί η καρδιά μας❤️. Γεμίσαμε τα 2/3 του βάζου με νερό και το χρωματίσαμε με μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής🟦. Στη συνέχεια βάλαμε το μπαλόνι🎈, το τρυπήσαμε και προσθέσαμε τα καλαμάκια. Και έτσι μάθαμε πώς στέλνει η καρδιά το αίμα στο υπόλοιπο σώμα και τι συμβαίνει όταν η μία καρδιακή βαλβίδα είναι κλειστή.

🏐 Volley 🏐

Σήμερα στο μάθημα του volley🏐 εξασκηθήκαμε στη μανσέτα🤲🏼. Αφού τελειώσαμε το ζέσταμά μας🏃🏻‍♂️, προχωρήσαμε σε ασκήσεις τεχνικής, ενώ στο τέλος χωριστήκαμε σε δυο ομάδες👫 και ενσωματώσαμε στο παιχνίδι μας όλες τις δεξιότητες που έχουμε κατακτήσει 💯!

🧑‍🍳 Μικροί σεφ 🧑‍🍳

Στη δραστηριότητα μας φτιάξαμε νόστιμα ελαιοψωμάκια 🫒🥖. Φτιάξαμε τη ζύμη μας με αλεύρι 🍚, αλάτι 🧂, λάδι 🫒, μαγιά και νερό 🍶 και ύστερα βάλαμε τις ελιές 🫒.. Χωρίσαμε σε μπαλίτσες τη ζύμη μας και τα βάλαμε στο φούρνο 🎛️..Μετά από λίγο ήταν έτοιμα και μοσχομύριζε όλη η γειτονιά 😊