Άλλη μια υπέροχη εβδομάδα πάρεα με τους μικρούς μας φίλους, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της 🥰. Μια εβδομάδα γεμάτη ανέμελες στιγμές, τραγούδι και χορό 🥳….

Πάμε να δούμε μερικές από τις δραστηριότητες μας …

🎭 Κουκλοθέατρο 🎭

Στην δραστηριότητα μας είπαμε αυτήν την φορά να φτιάξουμε πρόσωπα από ζώα που μας αρέσουν 🐱🐶🐻 ώστε να παίξουμε με αυτά κουκλοθέατρο αναπαριστώντας ο καθένας μας το ζωάκι που έχει επιλέξει 🃏.. Πήραμε χάρτινα πιάτα, ξυλάκια, μαρκαδόρους 🖍️, ψαλίδια ✂️ και χαρτόνια και μετα από λίγο οι φάτσες από τα αγαπημένα μας ζωάκια 🐈🐕🐈‍⬛ ήταν έτοιμα να παίξουμε !!

🥳 Fitness 🥳

Εννοείται πως η γυμναστική δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμά μας 😜 !!!! Η ενδυνάμωση του μυοσκελετικού μας συστήματος, η εξάσκηση κινητικών δεξιοτήτων και η εκμάθηση σωστής εκτέλεσης ασκήσεων είναι ο πυρήνας των δραστηριοτήτων μας, πάντα σε συνδυασμό με την διασκέδαση 🥰!!!

🧑‍🎨 Εικαστικά 🧑‍🎨

Η δημιουργία εικαστικών έργων με διαφορα θέματα είναι μια εξαιρετικά εμπνευσμένη και διασκεδαστική διαδικασία 🥳.
Το θεμα μας αυτή τη φορά είναι τα φρούτα του καλοκαιριού🍉 🍓. Αφού συζητήσαμε και μάθαμε ποια είναι, τα ζωγραφίσαμε 🎨 και τα κόψαμε ✂️. Οργανώνοντας δραστηριότητες με θέμα τα καλοκαιρινά φρούτα συνδυάζουμε διασκέδαση και εκπαίδευση 🍍🍈.