Η 3η εβδομάδα του summer camp έφτασε στο τέλος της 🤩. Μπορεί ο καιρός 🌦️ να μην ήταν με το μέρος μας, αυτό όμως δεν χάλασε καθόλου την διάθεση μας… 🥳 Παίξαμε, χορέψαμε , τραγουδήσαμε και περάσαμε για ακόμη μια εβδομάδα τέλεια 🥰.
Και φυσικά η διασκέδαση θα συνεχιστεί στο camping Αρμενιστής με το Fitness event, από στο οποίο φυσικά δεν θα γινόταν να μην παρευρεθούμε ‼️ Σας περιμένουμε όλους 🌞.

🤼 Kickboxing 🤼

Στο πιο τονωτικό μάθημα για τους μικρούς μας αθλητές🏃, μάθαμε να κάνουμε κινήσεις με τα πόδια🦵 και να αποφεύγουμε ενδεχομενους κινδύνους🚨. Βελτιώνουμε τις κλωτσιές μας, επιπλέον συστηματοποιήσαμε τις κινήσεις μας και μάθαμε να ελέγχουμε το σώμα μας 🙅

👩🏻‍🎨 Εικαστικά 👩🏻‍🎨

Στην αγαπημένη μας δραστηριότητα αυτήν την εβδομάδα φτιάξαμε τον δικό μας βυθό της θάλασσας. Σε ένα μεγάλο χαρτόνι ζωγραφίσαμε, κόψαμε και κολλήσαμε πολύχρωμα ψαράκια🐬🐟🦀 και κοχύλια🐚. Τα παιδιά διασκέδασαν και ανέδειξαν τη φαντασία τους με τις μοναδικές τους δημιουργίες. 🐠🪸🌊

🏝️Survivor 🏝️

Όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν🔺 και τα εμπόδια🏃🏻‍♂️ του στίβου μάχης! Αυτή τη φορά τα στάδια στόχων🎯 ήταν δυο και για να πας στο δεύτερο έπρεπε πρώτα να περάσεις επιτυχώς🤩 απο το πρώτο! Τα καταφέραμε🏆 παρόλα αυτά και με τους κρίκους αλλά και με τα καλαθια🏀!